sâmbătă, 21 mai 2016

Circ la primărie! Un fost primar buzoian nu vrea să mai dea ștampila primăriei înapoi. A luat-o acasă



loading...



Primăria comunei buzoiene Gherăseni este paralizată, după ce primarul Sava Stroe, demis pe 29 aprilie 2016 prin ordin al prefectului, a părăsit instituția lăsând biroul încuiat. Viceprimarul Romeo Moise, cel care a preluat atribuţiile de primar, are mâinile legate, întrucât primarul nu a predat ştampila şi nici documentele instituţiei.

Viceprimarul Moise nu reușise nici până vineri să între în biroul primarului. Situația este cu atât mai gravă cu cât angajații se plâng că nu își pot primi salariile.

Activitatea Primăriei este blocată, deoarece nu deţinem ştampila de primar, care trebuie pusă pe dispoziţiile care se dau şi pentru salarii şi pentru alte chestiuni. După demiterea primarului din funcţie prin Ordin de Prefect, l-am rugat să vină să ne predea ştampila şi documentele, dar nu a venit şi în momentul acesta suntem în imposibilitatea de a da salariile”, a declarat Romeo Moise, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Gherăseni.


Vineri, angajații Primăriei s-au adunat și au sigilat biroul primarului și spun că acesta este de negăsit.
Totodată, Instituția Prefectului i-ar fi trimis primarului suspendat o adresă însă acesta ar fi refuzat să meargă la oficiul poștal și să semneze de primirea documentului.
Primarul Sava Stroe, ales pe liste PDL și trecut la PSD în timpul ordonanței Dragnea nu a mai fost susținut de PSD pentru un nou mandat și s-a înscris în PNL care l-a desemnat candidat pentru Primăria Gherăseni. Sava Stroe a fost demis pe 29 aprilie prin ordin al prefectului.





loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Author

5/Stiri/feat-slider

Recent

loading...