miercuri, 25 mai 2016

O romanca a violat si a maltratat o batranica in varsta de 92 de ani din Italia.


loading...


O femeie de naţionalitate română în vârstă de patruzeci de ani a fost denunţată pentru viol, rele tratamente în familie şi violare a confidenţialităţii, după ce a maltratat-o şi violat-o pe bătrâna pe care o îngrijea, în vârstă de 92 de ani, din localitatea Fratta di Cortona, Italia, scrie Gazeta Românească.

Una dintre ocupaţiile cele mai răspândite ale româncelor din diaspora este îngrijirea bătrânilor. Nu este uşor să faci asta, însă, ca orice meserie, cere dedicare, muncă şi, mai ales toleranţă şi răbdare, pentru că presupune lucrul cu un om care se confruntă cu boala, durerea sau neputinţa.
Când au angajat o femeie pentru a se ocupa de nonagenara familiei, cei apropiaţi bătrânei nu s-au gândit, probabil, nicio clipă că aceasta va fi supusă unor umilinţe greu de imaginat tocmai de către cea care era plătită să o îngrijească şi să-i aline suferinţele.
Totul s-a întâmplat, potrivit acuzării, între zidurile locuinţei, bătrâna devenind, din nefericire, obiectul unei serii de fotografii cu ipostaze porno ilustrând comportamente sexuale explicite, atingeri ale părţilor intime, gesturi obscene, totul suferit de femeia în vârstă care nu era în măsură să se apere sau să înţeleagă ce i se întâmplă şi totul condus, cel puţin potrivit acuzaţiilor, de femeia care a devenit parte activă a unei puneri în scenă vulgare şi violente.
Fotografiile au fost postate pe Facebook, pe un profil accesibil numai înscrişilor. Când a început să se vorbească despre această urâtă poveste, a început o anchetă condusă de plutonierul Gianluca Falco de la unitatea carabinierilor din Camucia.
Carabinierii au reuşit să obţină parola, să intre pe pagină şi să vadă tot materialul care constituia dovada unui viol în plină regulă în dauna bătrânei. La această infracţiune s-au adăugat încă două: rele tratamente şi violarea confidenţialităţii, deoarece imaginile sunt explicite, iar «protagonistele» uşor de recunoscut.


loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Author

5/Stiri/feat-slider

Recent

loading...